esmaspäev, 7. aprill 2014

Esimene prooviring - Papi lõkkekoht 29.03

Liiga kauaks me ratast paitama ja imetlema ei jäänud. Esimesel võimalikul nädalavahetusel otsistasime ta Eesti teid tutvuma viia ja testida, kuidas me kolmekesi sobime. Kuna õues oli veel suhteliselt külm, siis väga kaugele ei plaaninud sõita. Vaatasin RMK lehelt välja Papi lõkkekoha. Olgu öeldud, et telefonis visuaalselt Eesti kaarti vaadates tundus see koht tunduvalt lähemal kui tegelikult :P Võtsime kaasa enda priimuse komplekti ja asusime teele. Sõitsime mööda kõrvalteid kuni Jõgevani.

Esimene vahepeatus ja käte soojendamine.

 

IMG_2405

 

Kõrtsimaja - suuri pidusi seal vist ei korraldataIMG_2403

 

Järgnevalt läks omajagu aega, et Papi lõkkekoha koordinaadid navisse saada. Peale pikka pusimist see õnnestus ja sõit võis jätkuda.

papi1

Jõgevalt haarasime kaasa endale lõunasöögi.

Allee Papi lõkkekohta oli väga ilus.

IMG_2409 IMG_2407Esimesel korral suutis navi meid ikka natukene valesti juhatada ning polnud palju puudu, et üks koer oleks meid purenud. Siiski märkasime RMK silte ja pärast väikest offroad metsasõitu jõudsime õigesse kohta. Väga kena RMK koht oli, ilusa järve ja istumisalusega. Kuna õues oli umbes 7 kraadi ja sõidust tekkiva tuule käes umbes 0 kraadi, siis vajasid Kaisa jalad soojendamist. Õnneks on BMW insenerid selle peale mõelnud ja bokser mootori silindrid on ideaalsed jalasoojendajad.

IMG_2414

Samal ajal valmistasin mina lõunasöögi ja katsin Kaisale uhke pidulaua.

IMG_2417 IMG_2418

Väike seljasirutus ja kodutee võis alata. Oleme valmis pikemateks sõitudeks küll:)

IMG_2422

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar