pühapäev, 3. mai 2020

TET - Part 1

Tegin nädalavahetusel algust TETiga. Alustasin reedel peale lõunat ja rajale läksin Sakust.
Avastasin, et vahet pole kas minna ühepäevasele või nädalaajasele reisile, pagas on üsna sama
Pilt
Esimese päeva õhtuks jõudsin Pakri poolsaarele ja laagri panin üles Leetse RMK platsi lähedale. RMK platsid olid kõik rahvast täis, aga usun et leidsin veel ilusama koha - täiesti tuulevaikne, puhas ja hea vaade merele.
Pilt
Pilt
Telgis magamisest suurt midagi välja ei tulnud ja kella 8st panin ajama.
Rööbastes ukerdades sain ka käe valgeks ehk päris esimese kukkumise rattaga. Noh kiirus oli küll 10km/h aga kukkumine on kukkumine :wack:
Pilt
Õnneks Lääne-Eestis läbimatuid mulkaid ei olnud.
Pilt
Mõnusad siledad pikad sirged vaheldusid lühemate metsavahe ukerdamistega.
Pilt
Lõunast hakkas paraku aga sadama ja kiskus üsna jahedaks. Oleks ehk tahtnud uudistada rohkem Piirsalu raketibaasi ja mõnda huvitavamat kohta veel.
Kuskil enne karjääri olid koerad lahti, mis oli üsna ebameeldiv ja kohe seal samas oli "jõe ületus" kus ma saapad mõnusat külma vett täis tõmbasin.
Kella 5ks jõudsin Pärnusse välja ja kuna vihm ei olnud järgi jäänud siis jätsin sellel korral sõidu seal katki ja tulin koju tagasi. Goretex jope kaalus kojujõudes 10kg ning Rukka goretex kindad ei tahtnud enam käest ära tulla.
Pilt
Muidu see raja algus väga hea - väiksed keerulisemad lõigud vahetuvad mõnusate siledate kruusateedega. Suure rattaga väsitaks pidev metsas müttamine liiga ära.
Sõidan Garmini seadmega ning aegajalt on mingid lipud kaardil - millega tegemist?
Peaks vist panema kaks seadet kõrvuti, kuna sõites ei saa väga hästi aru, kus kohas üldiselt asud - kuna keeramist on palju, siis on mul Garmin piisavalt sisse zoomitud.
Lähiajal panen kindlasti edasi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar